Natuurgeneeskundige gave in de familie

Mijn natuurgeneeskundige gaven heb ik van mijn vader en mijn vader weer van zijn vader, mijn opa. Vanaf mijn geboorte was ik een heel open, hypersensitief kind. Ik was gevoelig voor sferen en had een groot inlevingsvermogen.

Ik voelde mij verbonden met de natuur en spiritualiteit en bovenal met kunst. Ik wilde kunstenaar worden en trok na de middelbare school ‘de wereld in’ op zoek naar mijn gaven en talenten. “Uiteindelijk hoefde ik er niet naar op zoek, het vond mij”

Ontwikkeling

Na de HAVO behaalde ik eerst mijn diploma op de lerarenopleiding in ‘kunstvakken’. Hierna studeerde ik nog vijf jaar ‘theater’ aan de kunstacademie. Na mijn kunstacademie diploma werkte ik voor verschillende theatergezelschappen en bij een kindercircus. Hier kwam ik in contact met kinderen die speciale aandacht nodig hadden. Ik voelde deze kinderen goed aan en werd gevraagd om les te komen geven op een school aan kinderen die deze speciale ondersteuning nodig hadden, zoals (getraumatiseerde) asielzoekers, kinderen van het praktijkonderwijs, kinderen met allerlei ontwikkelingsstoornissen en gedragsproblemen. Tijdens dit werk voelde ik een sterke passie om mijn ondersteuning aan te gaan bieden op een veel breder gebied. Het werd mij duidelijk dat het tijd werd mijzelf en mijn gaven verder te ontwikkelen. Ik volgde diverse trainingen op het gebied van zijns-(spirituele)ontwikkeling en magnetiseren en daarop volgende de studie tot natuurgeneeskundig energetisch therapeut.